- Részletek
-
Tóparti gasztro
-
2020 február 21.
A Dolce e Salato, ha nem is stílusában, de hangulatában mindenképpen olaszos hely. Köszönhető ez természetesen tulajdonosának, Colabruni Antonio-nak, aki magyar feleségével, Katalinnal 23 éve él Magyarországon. Gárdonyi kis kávézójuk pedig hét éve fogadja a vendégeket....
- Részletek
-
Tóparti gasztro
-
2020 február 21.
Az őszi-téli szezon idején több idő van a sütésre-főzésre. A konyhában töltött idő pedig a szezonális és illatos alapanyagokkal épp olyan különlegessé tehető, mint maga az étel, amely aztán az asztalra kerül. Veres-Balog Kálmánt, a Velencei-tó egyik legelismertebb...
- Részletek
-
Tóparti gasztro
-
2020 február 20.
Az igazi kávé maximum tejhabbal készül és nem tejszínhabbal. Nápolyi kávémanufaktúrából hozatja hozzá az alapanyagot gárdonyi vendéglátóhelyére.
Manczal Attila, akinek teraszáról páratlan kilátás nyílik a Velencei tóra. Ez az a hely, amely jól mutatja, hogyan lehet...