Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Bohózat a Csajághy színpadán

Fergeteges bohózattal folytatódott vasárnap a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpad 2024-es nyári előadássorozata.

Fotó: Kőmives András

Kálid Artúr, Zorgel Enikő, Bacsa Ildikó, Beleznay Endre, Pásztor Tibor, valamint Fésűs Nelli és Janik László érkezett augusztus 4-én, vasárnap este a Velencei-tó térségének egyetlen szabadtéri színházába. A kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon vasárnap este 20:30-kor ugyanis a Veres1 Színház társulatának előadásában tekinthette meg a közönség "Jean de Létraz: Tombol az erény" című kétrészes előadását. A darabban botránnyal, gazdag szeretővel, szerelemmel, érzékiséggel, pénzzel és humorral is találkozhatott a nagyérdemű.

A kápolnásnyéki szabadtéri színház legközelebb augusztus 23-án, pénteken várja közönségét: akkor a "Marshall Karp: ÖRÖMSZÜLŐK" című vígjáték lesz látható:

Jerry Sloan reklámdal szerző, felesége sikeres ügyvéd. A boldog párral él együtt Alice apja, aki egy nyugdíjas taxisofőr és rendkívül vicces figura, vejével humorban különösen egy hullámhosszon vannak. A helyzetet viszont „súlyosbítja”, amikor Jerry anyjának leég a háza és ő is hozzájuk akar költözni. Ezen a ponton elszabadul a pokol, mert a két „öreg” ki nem állhatja egymást. Elkezdődik az adok-kapok harc, mely olyan humoros, hogy csak kapkodjuk a fejünket és a végén boldogan vesszük mi is tudomásul, hogy  a szerelem nem korhoz kötött. Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!