Vadászrandevút tartottak a Halász-kastélyban
- Részletek
- Aktuális
- 2022. október 20. csütörtök, 12:28
Október közepén immáron hetedik alkalommal tartották meg a Társasági Vadász Randevút a kápolnásnyéki Halász-kastélyban.
A gasztroprogramon főzőversenyt tartottak, ahol összesen 21 csapat készített ínycsiklandozó ételeket dám húsból, a kastély előtti parkban pedig trófeakiállítást állítottak össze a környékbeli vadásztársaságok.
A programot hét évvel ezelőtt Radu Morarral, a Fishing and Hunting tévé tulajdonosával indították el - mondta köszöntő beszédében L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója s a vadászrandevú egyik megálmodója, aki kiemelte: a program és a főzőverseny elsődleges célja a vadgasztronómia és a vadhús, mint alapanyag népszerűsítése, az aktív vadászok találkozása, illetve, hogy az érdeklődők bepillantást nyerhessenek magába a vadászkultúrába.
Fotók: Kőmíves András