Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Pindroch Csaba komédiájával indul az év a Csajághy Pavilonban

Februárban is felejthetetlen színházi élményeket kínál közönségének a Csajághy Téli Pavilon a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban: elsőként február 10-én a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjátékát hozza el a nagyérdeműnek Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas magyar színművész.

A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiáját Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi. Az érdeklődők február 10-én, szombaton 19 órától tekinthetik meg a darabot, melynek rendezője Radnai Márk. A jegyek hamarosan elérhetők a jegy.hu oldalon.

Kép: Csajághy Laura Szabadtéri Színpad

Pindroch Csaba önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték, amelynek 2016. október 29-én, a budapesti Thália Színházban volt a bemutatója, melyet számos teltházas előadás követett a Tháliában és vidéken.

Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.
„- Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondja Pindroch Csaba.

Az előadás egyike azon kevés színpadi produkcióknak, amelyek kortárs magyar szerző műve alapján készültek, bemutatva a mai magyar valóságot. Emellett külön érdekessége a főszereplő színész – Pindroch Csaba – egyszemélyes jelenléte, amely a hagyományos, többszereplős drámákhoz és vígjátékokhoz képest a közönségtől és a színésztől egyaránt fokozottabb figyelmet igényel, ezáltal egyedülálló színházi élményt nyújt.

Alkotók:
Előadó: Pindroch Csaba
Író: Sebestyén Elemér
Rendező: Radnai Márk
Látvány: Pater Sparrow
Producerek: Pindroch Csaba, Verebes Linda
Az előadás hossza: 80 perc

Jegyár: 4500 Ft.
Jegyek elérhetők hamarosan a jegy.hu oldalon.
Jegy előregisztrálás az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehetséges. Az előregisztrált jegyek megvásárlására az előadás előtt lesz lehetőség a helyszínen.
Az előadás előtti időszakban a helyszíni jegyvásárlásra NINCS lehetőség.