Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Kiállítás nyílt a Halász-kastélyban

Az új év kezdetén ismét Fejér megyei alkotók munkáival teltek meg a Halász-kastély termei. SZUBJEKTÍV FEJÉR 2.0, VÁLOGATÁS FEJÉR MEGYEI KORTÁRS MŰVÉSZEK ALKOTÁSAIBÓL címmel nyílt ugyanis szombaton izgalmas kiállítás a kápolnásnyéki kastélyban.

Kastélymesék Ünnepközelben

December 11-én, advent harmadik vasárnapján sokan látogattak el a kápolnásnyéki Halász-kastély Kastélymesék Ünnepközelben című programjára.

Pilinszky 100-emlékév a Velencei-tónál

„Pilinszky 100” emlékévet szervez és bonyolít le a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola a Velencei-tónál, az idén 100 éve született Pilinszky János költő emlékére.

Dombormű avatás és lakossági fórum Kápolnásnyéken

November 5-én a Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány által életre hívott Fejér Megyei Közéleti Panteon a 100 éve Cecén született Horváth János közgazdászt, országgyűlési képviselőt ábrázoló domborművel bővült.

Kápolnásnyékre került a monumentális barnamedve

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola központjánál, a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpont kertjében lelt otthonra Szőke Gábor Miklós szobrászművész lenyűgöző alkotása. A szobor az Egy a Természettel Vadászati és Természeti...