Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Különleges vendége volt a „Kastélymesék” sorozatnak

Október 20-án a Halász-kastély „Kastélymesék” című programjának vendége Gulyás Dénes Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes- és kiváló művész volt.

A program keretében a Kossuth-díjas operaénekes osztotta meg személyes történeteit a kápolnásnyéki hallgatósággal. A közönség egy különleges utazáson vehetett részt: megismerkedhetett 52 évnyi csodálatos karrierrel, annak fantasztikus helyszíneivel, illetve sírós, nevetős és elgondolkodtató történeteket hallgathatott meg. Gulyás Dénessel pénteken délután Rodics Eszter kastélyigazgató beszélgetett. 

A „Kastélymesék” című sorozat lényege: különleges vendégek különleges helyszínen mesélnek különleges kastélyokról, szívükhöz közel álló épületekről, a személyes történeteknek köszönhetően pedig rendhagyó kalandozáson vehetnek részt az érdeklődők. Az esemény következő vendége - az adventi időszakban - gróf Nádasdy Borbála lesz.