Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Zárul a kápolnásnyéki KastélyKoncert sorozat

Remek hangulatot ígérő estével zárul szeptember 2-án a kápolnásnyéki Halász-kastély KastélyKoncert sorozata: az érdeklődők szombaton este a „Partitúra Live” című programon vehetnek részt.

Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes és Batta András Erkel Ferenc és Széchenyi-díjas magyar zenetörténész, műsorvezető, valamint Novák Péter rendező célja a „Partitúra” című nagy sikerű tévéműsorral a kezdet kezdetétől az volt, hogy felfedezzék Magyarország fővároson túli kulturális világát. Ebben a friss és derűs sorozatban az alkotók ezúttal a közönséggel is személyesen összekapcsolódva, új találkozásokkal gazdagítják az eddigieket - mindezt kötetlen beszélgetés és zenélés formájában. A főszerepben ezúttal a Velencei-tó térsége lesz. A beszélgetőtárs Rodics Eszter kastélyigazgató, s az est során két térségi fiatal tehetség is bemutatkozik: Czeilinger Izabella népdalénekes és Verő Johanna fuvolaművész - mindketten a Zeneakadémia hallgatói. Zongorán Harazdy Miklós játszik.