Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Molnár Ferenc klasszikusa volt látható a Csajághyn

Szombaton este a Kvártélyház Szabadtéri Színház társulata mutatta be Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián népszerű musicaljét, „A Pál utcai fiúkat” Kápolnásnyéken, a Csajághy Laura Színpadon.

Fotók: Kőmíves András

Az előadás különlegessége volt, hogy a kaposvári egyetem Rippl-Rónai Művészeti Intézetének hallgatói, illetve a Zalai Táncegyüttes néptáncosai közül kerültek ki a grund őrzői és a vörösingesek. Nemecsek, Boka és Geréb legendás figuráját szintén a növendékek formálták meg szombaton este, de a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tagjai sem hiányozhattak a színpadról, a Kvártélyházban örökös tagnak számító Hertelendy Attila mellett Ticz András is színpadra állt: Janó, a Grund őre, illetve Áts Feri szerepében.

Molnár Ferenc klasszikusát Tompagábor Kornél rendezte, az előadás telt ház mellett zajlott a kápolnásnyéki színpadon.
A Csajághy Laura Színpadon legközelebb: Eric Chappel: Hőguta című vígjátéka szórakoztatja majd a közönséget július 30-án, vasárnap 20.30-tól. A Veres 1 Színház előadása garantált szórakozást ígér.