Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Videópályázatot hirdet a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola

A Petőfi 200 - emlékév alkalmából "PETŐFI ÉS ÉN" címmel hirdet országos videópályázatot a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola, melynek célja, hogy a pályázó rövid videóüzenetben fogalmazza meg, mit is jelent számára a lánglelkű költő alakja, költészete és zsenialitása.

A felvétel tartalmazhat gondolatokat, idézeteket, történeteket, vagy akár egy, a pályázó által elkészített alkotás bemutatását. is. A legfontosabb, hogy a videó kifejezze készítője személyes kötődését, érzéseit Petőfi Sándorral kapcsolatban. A szervezők március 15-ig egy minimum 30 másodperces és maximum 1 perces videót várnak a jelentkezőktől a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A felhívásra bármely korosztály jelentkezhet a Kárpát-medence területéről és azon túlról is.
A beküldött videóüzenetekből a szervező népfőiskola egy kisfilmet készít majd, melynek premierje április 11-én, a magyar költészet napján lesz.

A "PETŐFI ÉS ÉN" című videópályázatról bővebben a muveszetinepfosikola.hu oldalon informálódhatnak.


Kép: Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola