Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Premier előtti filmvetítés Kápolnásnyéken

A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola különleges adventi programmal készül közönségének a Gárdonyi 100 emlékév keretében: december 4-én premier előtti filmvetítésre hívja az érdeklődőket a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontba.

A nézők vasárnap délután 17 órától az országos tévépremier előtt láthatják az Ida regénye című filmet, ezután pedig a közönségtalálkozó keretében, lehetőségük lesz beszélgetni a film készítőivel, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és Mentes Júlia Virginia főszereplővel.


Kép: Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola

Gárdonyi Géza népszerű romantikus regényének ez a harmadik filmes feldolgozása, az 1920-as évekbe helyezett történet naivitása, tisztasága és bája fogta meg Goda Krisztina rendezőt, aki ismét bevált írótársával, Divinyi Rékával dolgozott együtt. A rendezvény ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A jegyigényeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezhetik.