Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Hamarosan indul a Csajághy Téli Pavilon

A Csajághy Őszi Pavilon idei utolsó előadását november 19-én este 19 órától Dallamok Varázsában címmel tekinthették meg az érdeklődők a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban. A színpad azonban az operettgála után, decemberben sem hagyja színvonalas előadások nélkül közönségét: december 10-én veszi ugyanis kezdetét a Csajághy Téli Pavilon előadássorozata.

A Dallamok varázsában című operettgála Lehár Ferenc, Kálmán Imre és Huszka Jenő műveiből adott válogatást a hallgatóságnak. - Fotó: Kőmíves András

A téli repertoár keretében december 10-én a Kalamajka a kastélyban című zenés, mesejátékot tekinthetik majd meg kicsik és nagyok. A darab során a fiatalok Csipkerózsika hatalmas ünnepségére utazhatnak, ahová az összes mesehős meghívást kap, kivéve a mesék gonosz szereplőit. Szörnyella de Frász emiatt pedig égtelen haragra gerjed, és olyan akadályt gördít az ünnepség elé, ami még a Mikulás érkezését is fenyegeti.

Kép: Csajághy Laura Szabadtéri Színpad facebook oldala

A gyermekdarab után, december 17-én Karácsonyra várva címmel a Mária Evangéliuma és Isten pénze című darabokból, valamint a Godspell című musicalből csendülnek fel a legszebb és legnépszerűbb dallamok egy felvonásban a Pesti Broadway Musical Stúdió növendékei és a sztárvendégek előadásában. Fellép többek között Frankó Tünde, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter és Csiszár István is.

A Csajághy Téli Pavilon előadásairól bővebben a csajaghylauraszinpad.hu oldalon olvashatnak.