Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Operettgálával zárta őszi évadát a Csajághy

Telt ház mellett zajlott a Csajághy Őszi Pavilon idei záróelőadása, melyet november 19-én este a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban tekinthetett meg a közönség.

A Dallamok Varázsában című operettgála Lehár Ferenc, Kálmán Imre és Huszka Jenő műveiből adott válogatást a hallgatóságnak, így az előadás során felcsendültek olyan nagy sikerű slágerek, mint a Hajmási Péter, Délibábos Hortobágyon, Jaj cica, vagy a Te rongyos élet című dalok.

A nézők Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Dezső Ágota és Laki Péter frenetikus előadásában hallgathatták meg az operetteket, melyeknek csodálatos, szórakoztató világa világhírű melódiák kíséretében elevenedett meg szombaton este a Csajághy Őszi Pavilon színpadán.

Fotók: Kőmíves András

A színpad decemberben sem hagyja majd színvonalas előadások nélkül közönségét: december 10-én veszi ugyanis kezdetét a Csajághy Téli Pavilon előadássorozata. A téli darabokról bővebben a csajaghylauraszinpad.hu oldalon olvashatnak.