Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

A Veszprémi Petőfi Színház társulata látogatott Kápolnásnyékre

A Hőstenor című bohózatot hozta el augusztus 14-én a Veszprémi Petőfi Színház társulata a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadra.

A darab a clevelandi operaház mindennapjaiba engedett bepillantást, ahol az esti, fényűző bankett előtt beütött a krach. A nagy Tito Merelli helyére kellett ugyanis beugrani, azonban az utolsó pillanatban már csak az operaház titkárára lehetett számítani.

Vasárnap este 20.30-tól a Veszprémi Petőfi Színház társulatának vendégjátéka során színpadra lépett többek között Gaál Attila Csaba, Horváth Csenge, Kőrösi Csaba, Szeles József és Varga Szilvia is. A kétrészes vígjátékot Tasnádi Csaba rendezésében láthatták az érdeklődők.

A kápolnásnyéki színpad augusztus 21-én este a „Sisi, a magyar királyné” című operettel várja közönségét. A Monarchia Operett előadása igazi, nemzeti érzelmeket erősítő, humorral és szerelemmel átitatott darab, mely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szól.