Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Az LGT sztárjai léptek színpadra

Szuperkoncerttel várta közönségét szombaton este a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpad.

A Zenevonat című műsor során színpadra léptek az LGT sztárjai is, a koncert ugyanis a 2021-ben 50 éves zenekar életművét mutatta be az érdeklődőknek. A jól ismert slágereken túl, a hangulatos kápolnásnyéki színpadon felcsendültek az LGT munkásságához köthető olyan jellegű szerzemények is, melyeket a zenekar a korszak nagy előadóinak írt.

Este 20:30-tól a dalok élőzenekaros megszólaltatásáról a produkciót létrehozó Abrakazabra zenekar gondoskodott, a formáció gerincét pedig Karácsony János James és Solti János, az LGT zenekar egykori tagjai, illetve Szirota Jennifer és Heincz Gábor "Biga" alkották. A szuperkoncert szombaton telt ház előtt zajlott a kápolnásnyéki színpadon.

Fotók: Kőmíves András

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpad legközelebb Anton Pavlovics Csehov egyfelvonásos komédiáival várja közönségét: szombaton este látható lesz A Medve, A dohányzás ártalmairól, és a Leánykérés című színmű is.