Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Így telt az EFOTT második napja

Hatalmas bulit csapott az EFOTT fesztivál második napján a Scooter.

A népszerű német elektronikus zenei együttes koncertjére hazánk minden tájáról érkeztek rajongók. A Rauch Mytea Nagyszínpadán a zenekar mindent elsöprő koncerthangulatot teremtett, a kűzdőtéren pedig a fiataloktól egészen az idősebb korosztályig, mindenki együtt énekelt, táncolt és bulizott.

A második napon a The Biebers zenekar indított a fesztivál nagyszínpadán. Ekanem Bálint, a zenekar énekese a Velencei-tó magazinnak elmondta: nagyon örülnek, hogy idén megrendezték az EFFOT-ot, ahol rutinos visszajárónak számít az együttes. Az énekes kiemelte, hogy mindig is szerettek a Velencei-tó partjánál lévő fesztiválon zenélni, s mondhatni számukra már hazai pályának számít. – Sok egyetemista ismerősünkkel találkozunk itt, akik kijönnek a fesztiválra és velünk együtt tombolják végig a koncerteket.

Csütörtökön fellépett még az Anna and the Barbies, a 30Y, Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás, Krisz Rudolf és még sokan mások. A hangulat a fesztivál második napján is fergeteges volt.

Fotók: Kőmíves András