Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Aktuális programajánló

Színes programok május 27. és május 31. között:

Májusi online koncert
Minden érdeklődőt szeretettel várnak május 27-én Marco Bianchi: Chopin című online koncertjére. Az Esti Harmóniák Kulturális Egyesület által szervezett komolyzenei koncert a Villetta della Musica virtuális koncertterméből lesz közvetítve. Az érdeklődők a részletekért keressék fel az Esti Harmóniák Kulturális Egyesület közösségi oldalát.

KastélyKoncert Kápolnásnyéken
Több hónapos szünet után május 28-án, pénteken este 20 órától egy különleges KastélyKoncert keretében nyílnak meg a Halász-kastély kapui újra a látogatók előtt.  A koncerten a Velencei-tavi művészekből létrejött egyedülálló formáció Ignácz Attilával az élén, Frank Sinatra legismertebb dallamait hozzák majd el a közönségnek. A Kastélykoncertre a jegyek már elérhetőek a Halász-kastélyban és a jegy.hu oldalán.

Gyermeknapi KastélyKaland Kápolnásnyéken
Május 29-én, pénteken délelőtt 11 órától egy különleges gyermeknapi KastélyKalandon vehetnek részt az érdeklődők a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Gyermeknap alkalmából ugyanis FÜLEmüle koncertet rendeznek a kastélyban, ahol Bartek Zsolt klarinétművész és Gódor Erzsébet cimbalomművész előadását hallgathatják meg a résztvevők. A Halász-kastély egész területe és rendezvényei csak védettségi igazolvánnyal látogathatók.

Városi gyermeknap Pusztaszabolcson
Minden érdeklődőt szeretettel várnak május 29-én, szombaton délelőtt 10 órától a pusztaszabolcsi városi gyermeknapra. A programok között szerepel a Marvel hősök bemutatója, táncház, számháború, buborékfoci, játszópark és egy kültéri interaktív kiállítás is. Az érdeklődők a gyermeknapi rendezvényről bővebben a város közösségi oldalán olvashatnak.

Naptárfotó-pályázat
Kreatív naptárfotó-pályázatot hirdetett Gyúró községe. Az e hónapi fotókat a szervezők május 31-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják. A legjobb képek a település 2022-es online naptárában jelennek majd meg. A pályázók csak saját készítésű, és az adott hónapra jellemző színes fotókkal jelentkezhetnek a pályázatra. A hónap fotóit pedig a közönség választja majd ki. Az érdeklődők a naptárfotó-pályázatról bővebben Gyúró község közösségi oldalán olvashatnak.

Kép: pixabay.com