Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Tóparti hangulat a Nautisban - A téli ünnepekre is készül a térség ikonikus szállodája

A Vital Hotel Nautis superior wellness és konferencia szállodaként 81 szobájával és 4 luxus lakosztályával minden évszakban várja a Velencei-tóhoz látogató vendégeket. A szállodát már építészeti kialakítása is különlegessé teszi, hiszen egy, a kikötőben horgonyzó hajót formál meg, csodaszép természeti környezetben.

A Vital Hotel Nautis épületének impozáns látványa a Velencei-tó térségének egyik ikonikus darabja. Ám a látogató a hotelbe lépve is a természet közelségét érezheti - domináns színeivel, a barnával és a zölddel ugyanis a tóparti hangulatot erősíti. Dekorációs elemként a szálloda minden helyiségében fellelhető a bambusz, mely a keleti kultúrákban erőt, fiatalságot, jólétet és gazdagságot szimbolizáló növény.


A wellness télen is várja a kikapcsolódni vágyókat a csodálatosan kialakított környezetben

A Velencei-tó nyáron igazán vonzó célpont a turisták számára, így a Nautis esetén is a nyári időszak a legkedveltebb a pihenni vágyó vendégek körében. Mivel azonban a hotel saját wellness részleggel rendelkezik, így remek lehetőséget nyújt vendégeinek a kikapcsolódásra nem csupán a nyári hónapokban, de akár ősszel és a tél beköszöntével is. Kültéri medencéi szezonálisan, május közepétől szeptember elejéig üzemelnek. Kültéri élménymedencéjébe egy világítótorony vízi csúszda kapcsolódik, mely nem csak a gyermekek, de a felnőttek nagy kedvence is, s ez a különleges építmény a kerékpárúton közlekedők figyelmét sem kerülheti el. Beltéren egy élményelemekkel felszerelt medence és egy jakuzzi nyújt lehetőséget a fürdőzésre.

Trópusi hangulat télen is
A hotel szaunavilágában mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő helyiséget, hiszen van finn szauna, infra szauna, szanárium, tepidárium és gőzkabin is. Szaunázás után a jégkút, illetve a dézsazuhany segít a felfrissülésben, a trópusi élményzuhany pedig egy különleges világba repít el fényeivel és az esőerdő hangjaival. A szauna világból egy csigalépcsőn keresztül lejuthatunk a nyugalom szigetére, ahol a wellness recepción kívül kandallós pihenő, napfényfürdő helyiség, sószoba, illetve a masszázsszobák találhatóak. A feltöltődésre vágyók különleges maszszázskínálatból válogathatnak, a kezeléseket pedig szakképzett, profi maszszőrök végzik. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik a Thermospa masszázságy, mely az országban szinte egyedülálló. A Sweet Harmony szoba a világ elől elbújva néhány órát egyedül tölteni kívánó szállóvendégek számára készült. A két fő részére kialakított helyiség szaunával, pezsgőfürdős káddal, vízággyal, élményzuhannyal, minibárral, tévével és DVD lejátszóval felszerelt.


A kikapcsolódás számos lehetőségét kínálják a csomagajánlatok

Aktív kikapcsolódás
Aktív kikapcsolódásra invitál a szálloda kardio terme, illetve bowling pályái is. A Bowling terem saját bárpultjával, a játékon kívül remek helyszínt biztosít akár nagyobb társaságok részére is egy esti partihoz, vagy egy kötetlen beszélgetéshez. A szálloda a gyermekek igényeit is igyekszik kiszolgálni, játszóházával, játszóterével, illetve gyermekmedencéivel kültéren és beltéren egyaránt. A Vital Hotel Nautis egy hajónyi élményt nyújt vendégeinek csomagajánlataival, melyek sok esetben tartalmaznak szaunaszeánsz programokat, borkóstolót, valamint kreatív programokat a gyermekek részére. Az őszi és tavaszi hétvégékre tematikus ajánlatokkal készülnek, melyek különleges gasztronómia élményeket adnak a szállodába látogatóknak, legyen az egy francia vagy épp egy olasz tematikájú hétvége. A szálloda várja vendégeit az ünnepi időszakban is meghitt hangulatot varázsolva karácsonykor, és felejthetetlen programokkal készülve szilveszterkor is.

Üzleti alkalmakra is
A kikapcsolódni vágyó vendégek mellett a hotel életében kiemelt szerepet játszanak a rendezvények, konferenciák is. A szálloda kilenc rendezvényteremmel, 750 négyzetméteren várja konferenciára érkező vendégeit. A termek sokszínűsége lehetővé teszi mind az elegáns, nagy létszámú gálavacsorákat mind a külön kávészüneti terekkel rendelkező szekciótermekben történő csoportmunkát. A rendezvénytermek a legmodernebb konferencia technikával felszereltek, így biztosítva kiváló helyszínt
továbbképzéseknek, meetingeknek, csapatépítő tréningeknek, szakmai konferenciáknak.