Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Keszeg Karcsi új kalandja - Trappolda élménypark kicsiknek és nagyobbaknak is

Újabb izgalmas lehetőség nyílt ezen a nyáron a térségbe látogatók előtt: Trappolda néven adták át azt az élmény parkot, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő strandján páratlan gyermekparadicsom nyílt június elején: a Trappolda, amely tulajdonképpen egy élménypark a legkisebbeknek, trópusi hangulatot idézve csábítja játékra a vállalkozó kedvű gyerekeket. Vízi dodgemezhetnek, bemehetnek az óriási ugrálóvárba, homokozhatnak, átcsúszhatnak a „forró” homok felett és megannyi izgalmas kalandban lehet még részük.

#Újraegyütt!
A fürdő fejlesztésének célkitűzése leginkább az volt, hogy tehermentesítse a szülőket, így lehetőséget kínál arra, hogy a család minden tagja közösen élvezhesse a nyári pihenést. Hiszen a fürdő idei mottója is az: #Újraegyütt! A kalandokkal teli tematikus parkban a gyermekek 14 éves korig az összes játékot kipróbálhatják. Akiknek pedig egy kis ösztönzésre van szükségük a játék során, animátorok segítségét kérhetik, ők foglalkoznak ugyanis a kicsikkel – megkönnyítve a szülők, illetve nagyszülők aznapi nyaralását. A bátor fiatalok pedig felügyelet mellett próbálhatják ki a megannyi élményt kínáló szárazföldi és vízi játékot, hintát és egy élethű kishajót is.

A Trappolda nagyságrendileg 90 millió forintból valósult meg, és háttértörténete is van: e szerint a gyermekek cimborája, az Agárdi Fürdő jól ismert kabalája, Keszeg Karcsi a szárazföldre merészkedik, és elutazik egy trópusi helyszínre, ahol rengeteg kaland vár rá. Keszeg Karcsi a kalandok során a kicsikben társra találhat, hiszen együtt élhetik át, és fedezhetik fel azokat. Az élmény tehát garantált!

bn