Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Élményekkel teli nyaralás a Velence Resort & Spa****-ban!

Ismeri a titkát a tökéletes nyaralásnak? Tartson velünk egy különleges, tóparti szállodába, ahol varázslatos gyermekparadicsom és igazi testi-lelki feltöltődés várja – ezer élménnyel fűszerezve! Az idei év több hosszú hétvégével kecsegtet, de hamarosan itt Húsvét, a tavaszi szünet és a Pünkösd is, ami kiváló alkalom arra, hogy ha csak néhány napra is beváltsuk a jól megérdemelt pihenőidőnket. A gyerekeseknek ez mindig nagy kihívás, hiszen nehéz olyan helyet találni, ami mindenkinek megfelel, a kistesónak, aki még csak kúszik-mászik, az óvodásnak, az iskolásnak, pláne ha a nagyszülők is velünk tartanak. Legyen wellness, legyen élményprogram a gyerekeknek, fakultatív programlehetőségek természeti és kulturális környezetben és legfőképp a csomagolás, utazás után – amivel szintén ne kelljen elhozni otthonról az összes babakelléket – hamar kényelembe tudjuk tenni magunkat és valóban a kikapcsolódásé legyen a főszerep. No hát örömmel jelentjük, hogy van egy tippünk, ami mindezeknek megfelel, a Velence Resort & Spa****

Csodaszép természeti környezetben, alig 45 km-re a fővárostól, a Velencei-tó partján magasodik a Velence Resort & Spa**** impozáns épülete. A modern megjelenésű hotel változatos szobakínálatának köszönhetően remek választási lehetőségeket ajánl.

A szállodakomplexumban a kétszintes élményfürdőben a legkisebbek és a legnagyobbak is önfeledten hódolhatnak a vízi örömöknek. Csobbanjon a beltéri élménymedencében, vagy lazítson a jakuzzi buborékai között! Nyáron a dús füvel borított pázsiton lazítva gyönyörködjön a Velencei-tó panorámájában!

Az aranyfokozatú családbarát minősítéssel rendelkező hotelben minden a családokokról és a gyerekekről szól. Mit is jelent ez?
A csemeték számtalan játéklehetőség közül választhatnak, a három szintes Dzsungel-játszóház a nagyobbaknak, Mini-dzsungel a kicsiknek, Hempergő a legkisebbeknek, vagy a három éves kortól látogatható Játéksziget, ahol biztonságban tudhatja a szülő a gyermekét. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a lobby a klasszikus recepción túl, a felette lévő légtérben kialakított hálós játszótérrel, hintákkal, kötélmászóval, hálós gúlával, alagúttal különleges csemege a gyerekek számára. A két – profi versenyzőket idéző – Forma 1 szimulátor, valamint a konzol sarok a kamasz korosztály és felnőtt vendégeink számára osztatlan siker. Csúszdaparkunk négy óriás csúszdája országos, de talán Európai viszonylatban is egyedülálló. A galériáról, valamint a főépület 3. és 4. emeletéről induló, lobbyba érkező csúszdák villámgyorsan a gyerekek kedvenceivé váltak. A lobbyban kialakított „kertmozi”, pedig meghitt foglalkozások és az esti diavetítések helyszíne.

A szálloda két kabalafigurája, Ele-Fülöp, Ele-Fanni és a saját animátor csapat változatos animációs programokkal garantálja a felhőtlen szórakozást az év minden napján.
Már a weboldal is ámulatba ejtő szolgáltatáskínálattal kecsegtet minket, amiben részletes leírást találunk minden gyerek- és családbarátszolgáltatástól a gyerekanimációtól az étkezésig.
Itt érdemes szemfülesnek lenni és már most bookingni a tavaszi akciókra, mely tematikusan kapcsolódnak az ünnepekhez, így például a Húsvéthoz.
Aki pedig a környékre is kíváncsi, annak ajánljuk a látnivalókról szóló cikkeinket, melyben a Dinnyési Várpark, a székesfehérvári Bory vár, a velence tavi kerékpártúra is szerepel.
Kalandra fel, irány a Velence Resort & Spa****!

Pr cikk