Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb nyári számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Frank Sinatrát idézték meg a Csajághy-n - fergeteges előadás a Velencei-tónál

Frank Sinatra életét mutatta be a márciusban Jászai Mari-díjat kapott Bakos-Kiss Gábor önálló estjén szombaton este a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon.

A Frankie rendezője, Zakariás Zalán egyszemélyes előadásban gondolkodott: Sinatra egy rendőri kihallgatáson mesélte el életét, sikereit, kudarcait az őt hallgató egyenruhásnak. Az előadáson felhangzottak az ismert Sinatra dalok, s megtudtuk azt is, mi vagy ki volt az, akire örök életében szinte hiába várt a nők körében is méltán sikeres énekes.

Az előadás előtt Bakos-Kiss Gábort, mint „a színművészet doyenjét, sztárját” mutatták be.  Majd tapsot kaptak azok, „akik mertek nagyot álmodni, mertek egy új kulturális színteret álmodni, tervezni, működtetni” – a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad létrehozói. L. Simon László országgyűlési képviselő, házigazda is megszólalt, s hangsúlyozta: érdemes lesz eljönni augusztus 15-én is, amikor a Székesfehérvári Balett Színház társulata lép színpadra. 

 

 

 (Fotók: Kőmíves András)