Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb nyári számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Elmarad az EFOTT fesztivál augusztus végén

Gulyás Gergely csütörtök délután jelentette be, hogy a zenés-táncos rendezvényekre való korlátozások továbbra is érvényesek, így az idei rövidre tervezett fesztiválszezonnak is búcsút mondhatnak a bulizni vágyók.

Az EFOTT fesztivált augusztus végére tervezték, méghozzá a 45. születésnapját ünnepelte volna. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját a tervek szerint idén az eddig megszokott helytől pár száz méterrel arrébb, Sukorón rendezték volna meg, ám a jelenlegi vírushelyzet ezt nem tette lehetővé.

Az EFOTT sajtóközleménye:

Az EFOTT szervezői nevében ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a szabályzás értelmében a 2020-as EFOTT fesztivált nem tudjuk megtartani.
Értelemszerűen szomorúan, de tudomásul vettük a tényeket. Mindemellett bízunk abban, hogy sikerül egy olyan támogatási rendszert kialakítani, amely mind a zenészeknek, mind a hozzájuk tartozó stábtagoknak segítségére lesz, és amely mentén mi is fenn tudjuk tartani szervező, résztvevő kollégáink számára a stabil munkahelyet.

A 2020-as EFOTT-ra elővételben vásárolt jegy- és bérlettulajdonosoknak lehetőséget biztosítunk a voucherek 2021-es évre való átvitelére, illetve 3%-os kezelési költség mentén történő visszaváltására is. A fesztiválozókat arra kérjük, hogy amennyiben módjukban áll, használják fel jegyüket a következő nyáron, ezzel segítve a jövőre vonatkozó szervezési munkálatokat. A jegyek 2021-re történő átkonvertálásával kapcsolatban a vásárlóknak jelenleg nincs teendőjük, a voucherek automatikusan érvényessé válnak a 2021-es EFOTT-ra. Akik a visszaváltás mellett döntenek, a https://efott.hu/ oldalon hamarosan tájékozódhatnak az ügyintézés részletes menetéről.


(Forrás: feol.hu/kép: Karancsi Rudolf)