Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb nyári számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

EFOTT-os tablókép

Ez a nap elképesztő!” – fogalmazott Tőke Szonja, a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola most végzett tanulója szerdán, miután megtudta: az EFOTT felfigyelt az érettségire készített tablójukra. Komoly ajándékot kapott érte az egész osztály.

Az EFOTT fesztiválhangulatát idézi a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának érettségi tablója, amely egy tablóversenyen is részt vesz.

– Közös ötlet volt, megbeszéltük, hogy mindenképp modern, fiatalos tablót szeretnénk. Szerettünk volna egyedit is, így jött az ötlet, hogy fesztiválhangulat legyen, mert fiatalok vagyunk, szeretünk bulizni. Így jött az EFOTT logója ötletként s erre a többi vizuális elem- mesélte Szonja. Az alkotás eljutott Maszlavér Gáborhoz, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának igazgatójához, aki szerdán azonnal fel is hívta az osztály egyik tagját, Tőke Szonját a hírrel: annyira tetszett neki a tabló, hogy megajándékozza az egész osztályt egy heti jeggyel. AZ EFOTT szervezői hangsúlyozták: hasonló ajándékkal nem készülnek más ötletek kapcsán.


A kápolnásnyéki osztály tablója nagyon tetszett a fesztiválszervezőknek Tabló: Kép-s Fotóstúdió 

(Forrás: feol.hu/str)