Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Családi napot rendeztek a velencei pumpapályán

Nagy érdeklődés övezte a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola által rendezett ingyenes, családi napot, melyet kedden a velencei pumpapályán tartottak meg.

A rendezvényen először Rodics Eszter, a Népfőiskola elnöke szólalt fel, aki köszöntőjében kihangsúlyozta: a Művészeti Népfőiskola kiemelt feladatának tekinti a fiatalok szabadidős lehetőségeinek bővítését és a kulturált időtöltés biztosítását.

A beszéd után Tóth András, a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség projektvezetője tartott izgalmas, szakmai előadást a gyermekeknek és szüleiknek. A szakember elmondta, a pumpapálya a legpopulárisabb pályatípus, amit a legszélesebb körben tudnak kipróbálni az érdeklődők. A pályákat ugyanis a kezdők, a rutinos bringások és még a versenyzők is egyaránt használhatják.

Az előadást követően Kovács Győző és csapata tartott látványos pályabemutatót, amely után a közönségnek is lehetősége nyílt a velencei pumpapálya kipróbálására.

Az érdeklődőket kedden az előadás és bemutató mellett üdítő, zene, ajándékcsomag és ingyenes sportolási lehetőség várta.

Fotók: Kőmíves András