Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Véget ért a kápolnásnyéki színpad nyári évada

A kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpad augusztus 29-én este a „Sissi, a magyar királyné” című operettel várta közönségét.

A Monarchia Operett előadása igazi, nemzeti érzelmeket erősítő, humorral és szerelemmel átitatott darab volt, mely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szólt.

Az operett során felcsendült két gyönyörűen megzenésített Petőfi vers, a „Szeptember végén”, a „Szabadság, szerelem”, és a megrendítő „Szegény magyar nép” című dal is. 

Az előadás során Denk Viktória, Árvai Dániel, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Károly és Egri László is színpadra léptek. A dallamokról, és a látványos koreográfiáról pedig a Monarchia Operett zenekara és tánckara gondoskodott hétfőn este a kápolnásnyéki színpadon, melynek nyárzáró darabja nagy sikert aratott a közönség köreiben.

Fotók: Kőmíves András