Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Csehov egyfelvonásos komédiái a Csajághy színpadán

A Medve, A dohányzás ártalmairól, és a Leánykérés című színműveket láthatta a közönség július 23-án, szombaton este a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon.

Anton Pavlovics Csehov három nagysikerű, egyfelvonásos komédiája 90 percben a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadásában elevenedett meg a Csajághy színpadán. A Medve című komédia egy adós és a hitelezője vitáját hozta el a közönségnek a nő és a férfi klasszikus párharcával, amely végül szerelmes szenvedéllyé alakult át.

A dohányzás ártalmairól című monodráma során Trill Zsolt bújt Nyuhin Ivan Ivanovics bőrébe, és tartott kiselőadást a nézőknek. Vallomása életéről, családjáró, sok nevetés mellett fokozatosan szánalmat ébresztett a közönségben. A leánykérés pedig Lomov Ivan Vasziljevics földbirtokos és a szomszéd, Csubukov csúnyácska vénlányának izgalmas szerelmi történetét mutatta be a nagyérdeműnek.

Fotók: Kőmíves András

A Csajághy Laura Szabadtéri Színpad augusztus 7-én este a legsikeresebb magyar musicallel, a Padlással várja közönségét. A zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház előadása félig mese s félig musical lesz, melyet 2 felvonásban tekinthetnek majd meg a nézők.