Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Új nadapi kerékpárút

A Magyar Falu Program keretében kapott több mint 18 millió forintos támogatásból valósította meg Nadap önkormányzata korábbi álmát, egy új kerékpárutat.

A falu szélén húzódik 331 méteren az új önkormányzati szakasz, amely a tervek szerint becsatlakozik a most épülő Budapest-Balaton kerékpárút hálózatába is. A fejlesztés átadására kedden kerülhetett sor, melyen szalagátvágással, valamint kerékpározással ünnepelték meg a hivatalos átadást. Az eseményen részt vett Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, a Pannónia Szíve program, valamint a Velencei-tó miniszterelnöki biztosa, Pálffy Károly, a Fejér megyei közgyűlés alelnöke és Köteles Zoltán, Nadap polgármestere. Itt emelte ki az országgyűlési képviselő azt a hamarosan megkezdődő útfelújítást, amely a 7-es főút dinnyési becsatlakozásától egészen Nadap északi részéig történik meg a közeljövőben - köszönhetően a Területi Operatív Program maradányforrásainak.

A képen: Pálffy Károly, Tessely Zoltán és Köteles Zoltán