Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Aktuális programajánló

Programajánló május 14. és május 21. között:

Felfedező túrák Martonvásáron

Május 14-én és 15-én a Fény Nemzetközi Napja alkalmából tematikus felfedező túrákat szervez a martonvásári Agroverzum. A különböző korosztályoknak szervezett túrák után az érdeklődők május 15-én délután 17 órától továbbá a Budapesti Filharmóniai Társaság élő koncertjét is meghallgathatják a Brunszvik kastély parkjában. Az érdeklődők a felfedező túrákról bővebben az Agroverzum közösségi oldalán olvashatnak.

Opera Otthonra

Május 15-én, szombaton este 20 órától Giuseppe Verdi egyik legnépszerűbb operája, a Rigoletto lesz látható sztárszereposztással az Opera Otthonra streamsorozatban. Verdi műve az elfogadás és káröröm, a szerelem és önfeláldozás tragédiáját shakespeare-i mélységgel és magával ragadó zeneiséggel mutatja be. A főbb szerepekben pedig Miklósa Erika, László Boldizsár, Gábor Géza, Mester Viktória és Kőrösi András lesznek láthatók.

Online előadás

Minden érdeklődőt szeretettel várnak május 16-án, vasárnap este 19 órától a Megyek utánad című online előadásra. Az Orlai Produkciós Iroda, a Füge Produkció és a SzínházTV közös eseményén Grecsó Krisztián 2014-es nagysikerű regényének feldolgozását tekinthetik meg a nézők. A darabot Dékány Barnabás rendezte, a főbb szerepekben pedig Mészáros Béla, Kurta Niké és Baki Dániel lesznek láthatók.

Szuperhős kiállítás

Gyermeknapra nagy szuperhős kiállítást álmodott meg a Pusztaszabolcsi Könyvtár és Művelődési Ház, melyhez a lakosság segítségét is kérik. Az intézmény ugyanis megkéri a lakosokat, hogy május 21-ig vigyék el az intézményhez az összes szuperhőst ábrázoló figuráikat, névvel ellátva. Az érdekes tárlat pedig május 29-én, szombaton délelőtt 10 órától lesz megtekinthető a Sport utcában.