Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Aktuális programajánló

Online programok április 1. és április 7. között:

Interaktív online élményfestés
Április 1-én, csütörtökön délután 18 órától interaktív online élményfestésen vehetnek részt az érdeklődők.  Az esemény tematikája és a kép címe ezúttal a Nyuszkó lesz. Az ingyenes otthoni élményfestés hossza nagyjából 3 óra, amely közben a résztvevők videó konferencián látják a szervezőket, akik segíteni tudnak a festés folyamatában és a technikai instrukciók átadásában. Az élményfestés garantált szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak.

Bartók-est
Minden érdeklődőt szeretettel várnak április 2-án, pénteken este 19:30-tól Nánási Henrik, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Szegedi Kortárs Balett előadására. A Concerto zenéje által inspirált táncelőadás a zeneszerző személyét színpadi szereplőként idézi meg, de feltűnnek más, Bartók-művekből ismert alakok is, a Kékszakállú, a Mandarin és a Fából faragott királyfi is.  Az előadás a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek programsorozatának része.

Húsvéti Buli
címen tart bábos-táncos online utazást a Húsvét Szigetekre a Rutkai Bori Banda április 4-én, vasárnap délután 18 órától. A gyermekeknek rendezett bábos eseményen a Nyuffi mellett még Nyú Ubul, Macika és Rizibizi Bácsi is színre lép. Az érdekes és szórakoztató műsor online megtekintése ingyenes. Az eseményről bővebben a közösségi oldalon olvashatnak.

Dúdoló
címen tartanak online programot április 7-én, szerdán délután 17:30-tól a virtuális térben. A hangulatos népdaléneklésen Navratil Andrea vezetésével vehet majd részt a közönség. Az ingyenes eseményre minden olyan érdeklődőt szeretettel várnak, akik szeretnek énekelni és szívesen tanulnának új népdalokat.

Kép: pixabay.com