Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata




Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Aktuális programajánló

Online programok március 2. és március 7. között:

Online relaxáció

Meditáció és Légzés címen rendeznek ingyenes online foglalkozást március 2-án, kedden délután 18:30-tól a virtuális térben. Az eseményen a résztvevők egyszerű légzőgyakorlatokkal és meditációkkal ismerkedhetnek meg, amelyek könnyebbé és kezelhetőbbé teszik a nehéz helyzeteket. A szervezők a kellemes hangulatú, délutáni foglalkozásra miden érdeklődőt szeretettel várnak.

Müpa Home LIVE

Március 2-án, kedden este 19:30-tól ismét megnyílik a Müpa online előadótere. Ezúttal az érdeklődők Andrej Korobejnyikov és a Concerto Budapest lenyűgöző koncertjén vehetnek részt a virtuális térben. A harmincnégy esztendős orosz zongorista a Prokofjev-zongoraversenyét állítja színpadra, amely garantált szórakozást ígér majd a nagyközönségnek. Az érdeklődők a Müpa Home Live következő komolyzenei koncertjéről bővebben a mupa.hu weboldalon olvashatnak.

Himalájai Jóga

Március 3-án, szerdán este 18:30-tól Himalája Jógán vehetnek részt azok, akik egy kis megnyugvásra vágynak. Az órát a résztvevők ráhangolódással és egy rövid beszélgetéssel kezdik, majd végig áramolnak a Napüdvözleten, amíg a fizikai síktól eljutnak a mentális kapcsolódásig. A másfél órás foglalkozást végül mély relaxációval és csakra tisztító meditációval zárják. Az online Himalája Jógáról az érdeklődők bővebben a közösségi oldalon olvashatnak.

Előadás online!

Március 4-én, csütörtökön délután 18:30-tól izgalmas és ismeretterjesztő online előadásokon vehetnek részt a Velencei-tó régió lakosai. A résztvevők az eseményen ugyanis Eke István régész Egy római kori sírkő nyomában című és Sipos Ferenc Közösségi régészeti ásatás Bagod határában című érdekes előadásait hallgathatják meg a virtuális térben. Az online előadások házigazdája Havasi Bálint régész és a Göcseji Múzeum múzeumigazgató-helyettese lesz.

Képek: pixabay.com