Keresés


Kulturális, idegenforgalmi, gasztronómiai, gazdasági magazin
Hirdetés

A magazin letölthető változata
Az ingyenes Velencei-tó Magazin legújabb számát megtalálják a Tourinform irodáiban, a tó térségi szállodákban és a különböző vendéglátóhelyeken.

Korábbi lapszámaink

VELMA rövid hírek


Hirdetés

Augusztusban rendeznék meg az EFOTT fesztivált

A jelenlegi koronavírus-járványban a legtöbb fesztivált eltörölték vagy új időpontot kerestek az események megrendezésére. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját 5 éve a Velencei-tó partjánál rendezik meg, ám idén több dologban is változik a fesztivál.

A járvány miatt július 15-20. helyett várhatóan augusztus 26 – 30. között lesz az EFOTT. Változik a helyszín is, hiszen az eddig megszokott helytől pár száz méterre, Sukorón a VVSI evezőspályán lesz a központi bázisa a fesztiválnak.

„A helyszín adottságai és a tónál élők vendégszeretete változatlan és ezek után a nehéz hónapok után szükségünk is lesz rá, hogy újra találkozhassunk, csak szabadon” – nyilatkozta L. Simon László országgyűlési képviselő a velma.hu weboldalnak.  Azért, hogy minden résztvevő és fellépő számára is megfelelő időpontban legyen megszervezve idén a fesztivál a szervezők jelenleg egy online kérdőívvel keresik fel a leendő fesztiválozókat. A Velencei-tó és az EFOTT szerelmesei a fesztivál közösségi média oldalán található kérdőív kitöltésével segíthetik a szervező csapat munkáját. Fontos, hogy ezekben a nehéz időszakokban is összefogjunk és egy olyan akciótervet alkossunk, amely megvalósítható és még izgalmasabbá teheti a fesztivált.


Az idei fesztiválra a szervezők több hazai hírességet is meghívtak, a tervekben többek között szerepel a 2000-ben alapított 30Y, a modern pop-rock zenekar a The Biebers és a három tagú Follow the Flow együttese is. A Velencei-tó partjánál lévő fesztivál garantált szórakozást nyújt mindenkinek, hiszen a zenei koncertélmények mellett sportolási lehetőségekkel, színesebbnél - színesebb programokkal és különféle versenyekkel is készülnek évről évre a szervezők a fesztiválozók fogadására.

 (képek forrása: EFOTT sajtófotó)